Voor moderne tuinontwerpen met een permanente gasleiding.
Professional Collection

Over Rivelin

Sinds 2012 maakt Rivelin ‘s werelds meest begeerlijke vuurtafels. Niet voor niets heeft het bedrijf in 2018 dan ook het ‘Manufacturing Guild Mark‘ toegekend gekregen, wat staat voor de uitmuntendheid van de beste Britse meubelfabrikanten. Bij Rivelin heeft u de keuze uit meer dan 20 verschillende modellen vuurtafels welke volledig naar uw wensen kunnen worden samengesteld. Deze wordt vervolgens volledig geassembleerd geleverd, waardoor een snelle en eenvoudige installatie op locatie gegarandeerd is.

Professional Collection

De Professional Collection is ontworpen voor tuinontwerpen met een permanente gasleiding en geven ieder project een unieke charme. Ze bieden een grote mate van ontwerpflexibiliteit en zijn voorzien van krachtige branders die kunnen worden aangesloten op flessengas of aardgas. De installatie van deze vuurtafels dient te worden uitgevoerd door een gecertificeerde (gas)installateur.

De modellen worden standaard geleverd met manuele bediening op de haard, maar kunnen ook worden voorzien van een afstandsbediening en/of bediening op afstand (touchpad).

Ontwerp & technologie

Elk model wordt gekenmerkt door een uniek design en is opgebouwd uit de best beschikbare materialen, zoals RVS 316 of Dekton® Keramiek. Daarnaast kunt u iedere vuurtafel zelf naar eigen wens samenstellen in de online configurator of samen met één van onze dealers.

Iedere Rivelin gas vuurtafel maakt gebruik van de gepatenteerde Protean Variable Air Technology™. Deze unieke technologie (alleen bij Rivelin) zorgt voor een mooier vlameffect en een schone, roetvrije verbranding hetgeen goed zichtbaar is in combinatie met de standaard geleverde witte sierstenen.

Voor meer informatie over de verschillende modellen uit de Professional Collection verwijzen wij u graag naar de brochure onderaan deze pagina.

Belangrijkste kenmerken

  • Unieke ontwerpen met grote mate van ontwerpflexibiliteit
  • Volledig naar wens samen te stellen m.b.v. de online configurator of één van onze dealers
  • Unieke Protean Variable Air Technology™
  • Elektronische ontsteking (op afstand)
  • Behuizing en brander volledig vervaardigd uit roestvrijstaal (RVS 316/304) of (deels) COR-TEN staal
  • Breed scala aan granieten & Dekton® keramische bovenbladen

Stel uw eigen vuurtafel samen

Klik op de knop ‘customize’ onder de vuurtafel die u wilt samenstellen. In de configurator heeft u de mogelijkheid om Nederlands als voorkeurstaal in te stellen.

Brochure

Het laden van de brochure kan soms even duren. Laadt deze pagina opnieuw indien nodig.

Notice: Undefined index: url in E:\HostingSpaces\Admiraal11\rivelin.nl\wwwroot\wp-content\themes\bauman\include\hooks-config.php on line 160
Volgende
De unieke betekenis van 'Made in Sheffield'.
Over Rivelin