De unieke betekenis van 'Made in Sheffield'.
Over Rivelin

Al sinds 1309 staat Sheffield bekend om haar vakmannen en ambachtslieden. Gedurende het begin van de 20e eeuw heeft Sheffield een wereldwijde reputatie opgebouwd met betrekking tot het ontwikkelen van roestvrijstaal. Rivelin belichaamt dezelfde waardes en het streven naar uitmuntendheid welke synoniem zijn geworden met het gezegde ‘Made in Sheffield’. Onze passie en oog voor detail leveren ongeëvenaarde, met liefde vervaardigde buitenmeubelen op, met de perfecte balans tussen kunst en techniek. Niet voor niets heeft Rivelin in 2018 het ‘Manufacturing Guild Mark’ toegekend gekregen, een onderscheiding voor uitmuntendheid van de beste Britse meubelfabrikanten.

Inspirational Lifestyle

Om te kunnen ontspannen dient uw omgeving mooi en sereen te zijn. Het is onze passie om luxueuze buitenmeubelen te creëren die bijdragen aan deze ervaring, die het voeren van gesprekken stimuleren en die helpen bij het maken van long-lasting memories. Bij alles wat wij doen streven wij naar perfectie. Dankzij een mix van kwaliteit, technologie en elegantie creëren wij emotie in al onze designs. Hierdoor combineren wij het eeuwenoude verlangen naar sfeer en warmte met hedendaags gemak.

Collecties

Sinds 2012 maakt Rivelin ‘s werelds meest begeerlijke vuurtafels, verdeeld over drie verschillende collecties. Deze collecties omvatten meer dan 20 verschillende modellen vuurtafels welke volledig volgens uw wensen worden samengesteld. Vervolgens worden deze door onze bekwame ambachtslieden handgemaakt in Sheffield; volledig vervaardigd uit roestvrijstaal of (deels) COR-TEN staal en voorzien van een granieten- of Dekton® keramisch bovenblad.

De Rivelin vuurtafels zijn het resultaat van hoogwaardig vakmanschap in combinatie met technologie. Deze niveaus van schoonheid, precisie en kwaliteit vindt u nergens anders. Onze passie voor detail is terug te vinden in ieder Rivelin-product.

Bij Rivelin hebben wij ons gespecialiseerd in unieke gas- en houtgestookte vuurtafels, verdeeld over drie collecties:

  • Liberty Collection
  • Woodland Collection
  • Professional Collection

Voor meer informatie over de verschillende collecties verwijzen wij u graag naar de brochure.

Brochure

Het laden van de brochure kan soms even duren. Laadt deze pagina opnieuw indien nodig.

Volgende
High-end gas vuurtafels met een strak, maar elegant design.
Liberty Collection